Τοπικά Νέα

iliapress.gr

 1. Πύργος και Τρίκαλα σε στενή επαφή

  Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, της λεγόμενης και "Εξυπνης " πόλης της Ελλάδας, τα Τρίκαλα.

 2. Yψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 σε όλη τη Δυτική Ελλάδα

  Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

 3. Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής στη Γέφυρα του χείμαρρου Ρούσκουλα στη Νέα Μανωλάδα της Π.Ε. Ηλείας

  Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακατασκευή της Γέφυρας του χειμάρρου Ρούσκουλα, που βρίσκεται στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης στην ΠΕ Ηλείας, προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 12 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 4. Αυτοματοποιήθηκε το πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ Βαρβάσαινας

  Μετά από 33 χρόνια λειτουργίας, το πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ Βαρβάσαινας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Μισύρη,

 5. Τάκης Αντωνακόπουλος : «Παραμένουν εξαιρετικά καθαρές η θάλασσα και οι ακτές του Δήμου μας και της Ηλείας »

  Το τμήμα Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Ηλείας επισκέφτηκε χθες το πρωί ο νέος Δήμαρχος Πύργου και γιατρός Δημόσιας Υγείας –Καρδιολόγος κος Τάκης Αντωνακόπουλος. Αντικείμενο της συνεργασίας με την Προϊσταμένη του Τμήματος Υγείας και με τις Επόπτριες Υγείας , ήταν η εξέταση της διακινούμενης φημολογίας περί ρύπανσης των παραλιών της περιοχής μας . Προέκυψαν τα εξής στοιχεία :

Ο Καιρός στο χωριό μας

Cannot get Mirsini location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Επισκεφθείτε μας