Τοπικά Νέα

iliapress.gr

 1. Απόστολος Κατσιφάρας: Ζήτημα δικαιοσύνης για την Ηλεία η ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού

  Ως ζήτημα δικαιοσύνης για τους πολίτες της Ηλείας και αναπτυξιακού προσανατολισμού της περιοχής χαρακτήρισε την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, στο σύνολο του φυσικού και τεχνικού της αντικειμένου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά την ομιλία του στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που φιλοξενήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία. Ο κ. Κατσιφάρας επανέλαβε ότι η ολοκλήρωση του έργου είναι κορυφαίος στόχος για την Περιφέρεια, καθήκον πρώτης γραμμής και καθημερινός αγώνας.

 2. Ανακοίνωση διακοπής Ηλεκτρικού ρεύματος

  1. Τη Δευτέρα 04-02-2019 και από ώρα 08.00 έως 09.30 στη Κρέστενα και συγκεκριμένα γύρω από περιοχή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρεστένων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Ανδρίτσαινας.

 3. Ρεμπέτικη μουσική βραδιά με τους Φώτη Κότσιφα και Γιώργο Τσέρτο

  Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, διοργανώνεται την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019

  – Μία ακόμα εκδήλωση δωρεάν για το κοινό

  Μία ξεχωριστή μουσική βράδια αφιερωμένη στο Ρεμπέτικο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στις 9 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ (Αντ.Πετραλιά 41 Αμαλιάδα), όπου θα φιλοξενηθούν ο Φώτης Κότσιφας με καταγωγή από την Αμαλιάδα και ο Γιώργος Τσέρτος.

 4. Olympia Forum: Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

  Υπό την αιγίδα τριών Πανεπιστημίων θα διεξαχθεί το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου - Olympia Forum. Συγκεκριμένα το Συνέδριο υποστηρίζουν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

 5. Η θεομηνία δημιούργησε προβλήματα κατολισθήσεων και καταστροφών και στον Δήμο Ήλιδας

  – Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Δ.Ε. Πηνείας και Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αμαλιάδας

  Για ακόμα μία φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή του Δήμου Ήλιδας από τις 27 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2019, είχαν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση εκτεταμένων κατολισθητικών και πλημμυρικών φαινομένων.

Ο Καιρός στο χωριό μας

Cannot get Mirsini location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Επισκεφθείτε μας