Τοπικά Νέα

iliapress.gr

 1. Απ. Κατσιφάρας: Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και τη διασφάλιση της δωρεάν δημόσιας Παιδείας

  – Κοντά στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

  Στα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλο σήμερα, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

 2. Εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή νέο σχέδιο συντήρησης και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων

  Σχέδιο για συντήρηση και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, εγκρίθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, από την Εκτελεστική Επιτροπή και αναμένεται να εισαχθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο για έγκριση και ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 3. Ανακοίνωση διακοπής Ηλεκτρικού ρεύματος.

  1.Την Πέμπτη 09/8/2018 και από ώρα 08:30 έως 13:00 στους Σχίνους και συγκεκριμένα γύρω από περιοχή φυτωρίων ΒΛΑΜΗ και ΜΙΧΑΛΗ μετά των αγροτικών περιοχών αυτών του Δήμου Ζαχάρως.
  2.Την ίδια ημερομηνία (09-08-2018) και από ώρα 11.00 έως 12.00 στο Γιαννιτσοχώρι και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Πρασιδάκι καθώς και με όλες τις αγροτικές περιοχές αυτών του Δήμου Ζαχάρως.

 4. Εργασίες για καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

  Εγκρίθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή και προωθούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο

  Νέα αρμοδιότητα έφερε ο «Κλεισθένης» στις Περιφέρειες, νέα μεγάλη ευθύνη που αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων, για δράσεις προστασίας από τις πλημμύρες, που θα διασφαλίζουν την ομαλή ροή των υδάτων και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Άμεσα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προετοιμάστηκε, σχεδίασε το Πρόγραμμά της και προωθεί τις αποφάσεις για χρηματοδότηση.

Ο Καιρός στο χωριό μας

SP_WEATHER_BREEZY

23°C

Μυρσίνη

SP_WEATHER_BREEZY
Humidity: 75%
Wind: NW at 46.67 km/h
Wednesday
Windy
20°C / 21°C
Thursday
SP_WEATHER_BREEZY
18°C / 21°C
Friday
Thunderstorms
19°C / 25°C

Επισκεφθείτε μας