Τοπικά Νέα

iliapress.gr

 1. Υπογράφηκε η σύμπραξη 14 φορέων για το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών

  «Η ισχύς εν τη ενώσει» στην Ολυμπία

  Ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο αποκτά δυναμική και προοπτική, καθώς υπογράφηκε στην Αρχαία Ολυμπία από τα συμβαλλόμενα μέρη, το Σάββατο 20 Απριλίου, το πρωτόκολλο της θεματικής αναπτυξιακής σύμπραξης 14 φορέων για την υποστήριξη του σκοπού δημιουργίας του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών.

 2. Το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

  – Στοχευμένες παρεμβάσεις για πρώτες βοήθειες, προληπτική ιατρική, εθελοντική αιμοδοσία και κοινωνική προσφορά

  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης για την Προαγωγή Υγείας των πολιτών και την εφαρμογή τακτικών προληπτικής ιατρικής συνεργάζεται με φορείς που εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο ίδιο αντικείμενο. Ένας από αυτούς τους φορείς είναι και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, και συγκεκριμένα το Παράρτημα Πατρών, που δραστηριοποιείται σε πολύπλευρους τομείς παρέχοντας συστηματική

  ...
 3. Ο Άγιος Της Ημέρας

  Τον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας συνέγραψε ο Άγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ιεροσολύμων , ο οποίος συνέγραψε διάφορα ασκητικά και υμνογραφικά κείμενα που διαποτίζονται από το πνεύμα της Ορθοδόξου θεολογίας και της ασκητικής παραδόσεως.
  Η Οσία Μαρία γεννήθηκε στην Αίγυπτο και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Ιουστινιανού (527 - 565 μ.Χ.). Από τα δώδεκα χρόνια της πέρασε στην Αίγυπτο μια ζωή ασωτίας, αφού από την μικρή αυτή ηλικία διέφθειρε την παρθενία της και είχε ασυγκράτητο και αχόρταγο το πάθος της σαρκικής μείξεως.

  ...
 4. Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του προγράμματος: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (ΤΕΒΑ).

  Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, σας ενημερώνει ότι θα διανείμει σε συγκεκριμένο αριθμό ωφελουμένων που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

 5. Ανακοίνωση διακοπής Ηλεκτρικού ρεύματος

  1. Την Τετάρτη 20/03/2019 και από ώρα 08:00 έως 09:00 στην εθνική οδό Πατρών Πύργου στη διασταύρωση ΗΛΒΙΓΑΛ του Δήμου Πηνειού.

Ο Καιρός στο χωριό μας

Cannot get Mirsini location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Επισκεφθείτε μας