Φωτογραφίες από τη δράση "Δενδροφύτευση και Καθαρισμός" για το Let's Do It Greece

cover-letsΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 14/4/2013 η δράση της Εθελοντικής Ομάδας Μυρσίνης "Δενδροφύτευση & Καθαρισμός στο εξωκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος" στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης "Let's Do It Greece"!

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από το καθαρισμό της Πλατείας Υδραγωγείου (7/4/2012)

Οι Εθελοντές επί το έργο...

Η Ομάδα Εθελοντών Μυρσίνης η Ενορία Μυρσίνης και ο Χρήστος Παλαιολόγος (αντιδήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης) προχώρησαν εχθές Σάββατο 7/4/2012 στο καθαρισμό - εξωραϊσμό της Πλατείας του Υδραγωγείου με αίσθημα προσφοράς για το χωριό και πολύ μεράκι!

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Σχολείο μας (φωτογραφίες)

Η Εθελοντική Κίνηση Μυρσίνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποίησε γιορταστική εκδήλωση για τα παιδιά στο χώρο του σχολείου. Ξωτικά, κλόουν και ο Αη Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους ενώ δεν έλειψαν τα γλυκά και αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από τους γονείς.


Περισσότερα...

Φωτογραφίες από τη δράση καθαρισμού και συντήρησης της Πλατείας Παλιολίβαδου

     Την Κυριακή 27 Νοε. 2011 το απόγευμα, μια ομάδα Μυρσιναίων ανέλαβε και πραγματοποίησε εθελοντικά τον καθαρισμό, συντήρηση και εξωραϊσμό μιας από τις πλατείες της  Μυρσίνης, υλοποιώντας έτσι τον πρώτο στόχο της για προσφορά κοινωφελούς έργου με σκοπό το ξαναζωντάνεμα του τόπου.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του χώρου της βιβλιοθήκης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του χώρου της βιβλιοθήκης την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου από την Εθελοντική Ομάδα Μυρσίνης!

12 άτομα από τους εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ο χώρος έγινε πάλι ανθρώπινος.

 

Περισσότερα...

Ημερολόγιο Δράσεων

Κατασκευή Ιστοσελίδων Brainwire.gr

Φόρμα Εγγραφής

Η Επίσημη σελίδα της Μυρσίνης στο Facebook.