Πανοραμικές φωτογραφίες

panorama

Σήμερα η mirsini.net ανοίγει μια νέα ενότητα με θέμα "πανοραμικές φωτογραφίες". Σκοπός της νέας μας ενότητας είναι να μπορέσουν να περιηγηθούν, όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν τη Μυρσίνη από κοντά.

Το πρόγραμμα είναι να παρουσιαστούν ορισμένα μέρη του χωριού όπως η νέα εκκλησία, οι πλατείες, το σχολείο, το γήπεδο κ.α. Ακόμη θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση σε κάποιο σημείο του χωριού σύμφωνα με τις επιθυμίες των αναγνωστών. Οπότε μπορείτε να προσθέτετε τοποθεσίες που θα θέλατε να παρουσιαστούν στα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου.

Αρχικά εγκαινιάζεται η ενότητα μας με μια πανοραμική φωτογράφιση της παλιάς εκκλησίας, η φωτογράφιση είναι σε 360ο με εικόνες υψηλής ανάλυσης ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε την τοποθεσία αναλυτικά.

Μέσα στην παρουσίαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη προβολή πανοράματος, τη χειροκίνητη μετακίνηση στο χώρο αλλά και την προβολή σε ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή.


Για να μεταβείτε στο πανόραμα πιέστε τον παρακάτω σύνδεσμο (link) :

 

"Πανόραμα Παλιάς Εκκλησίας"

 

Πληροφορίες για τις πανοραμικές φωτογραφίες

Η λέξεις πανόραμα-πανοραμικός παρόλο που μοιάζουν ελληνικές δεν είναι. Την λέξη πανόραμα την δημιούργησε ο Ιρλανδός καλλιτέχνης Robert Barker, από τις ελληνικές λέξεις παν και όραμα, το 1797. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην ιστορία της τέχνης και των επιστημών, όταν χρειάζεται μια καινούργια λέξη, να χρησιμοποιούνται λέξεις από τα αρχαία ελληνικά για να την δημιουργήσουν. Το ίδιο συνέβη με την λέξη πανόραμα, όπως και με την λέξη φωτογραφία. 

Με τον γενικό τίτλο πανοραμική φωτογραφία αναφερόμαστε στο είδος της φωτογραφίας που χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό μας προσφέρει απεριόριστη ή σχεδόν απεριόριστη θέα του ορίζοντα. Η πανοραμική φωτογραφία έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μας παρουσιάζει τον κόσμο με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι τον βλέπει το ανθρώπινο μάτι.
(πηγή)

{jacomment on}

Ο Καιρός στο χωριό μας

Cannot get Mirsini location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Επισκεφθείτε μας