Το Χωριό μας

Νέες κατηγορίες περιεχομένου!

 

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τις 2 νέες κατηγορίες περιεχομένου που προστέθηκαν στη σελίδα μας !! Πρόκειται για τις Ειδήσεις και τον Τρισδιάστατο τοίχο !

 

 

 

1. Ειδήσεις: Σας παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε απ' τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site και blogs της Ελλάδας με εύκολο και άμεσο τρόπο. Σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε τη σελίδα της Μυρσίνης άλλο ένα site που αντιγράφει περιεχόμενο και το παρουσιάζει για δικό του, αλλά ένα σταθμό για τα νέα του χωριού μας και τη δική σας ενημέρωση. Όπως θα διαπιστώσετε η αρχική σελίδα μένει "καθαρή" με νέα που αφορούν μόνο το τόπο μας, οι γενικές ειδήσεις βρίσκονται σε άλλη ενότητα και πάτε εκεί μόνο κατ' επιλογή. Τα site/blog που θα αντλούμε ειδήσεις είναι με τη σειρά τα παρακάτω :

·         Πρώτο Θέμα (εφημερίδα)

·         Το Βήμα (εφημερίδα)

·         NewstBeast.gr (blog)

·         NewsIt.gr (blog)

·         Pathfinder.gr (ιστοσελίδα)

             Τις ειδήσεις θα τις βρείτε κάνοντας "κλικ" στο Μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας είτε από εδώ.

 

2. Τρισδιάστατος Τοίχος : Από εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να σας προβάλουμε εικόνες της Μυρσίνης με μια διαφορετική μορφή. Σαν ένα 3D τοίχο όπου θα περιηγείστε με όμορφο τρόπο. Θα ανανεώνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέες φωτογραφίες. Αξίζει να του ρίξετε μία ματιά!

            Η πρόσβασή θα γίνεται από το δεξιά Μενού στην ενότητα "Πολυμέσα"  > "Τρισδιάστατος Τοίχος", είτε από εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι...

Επισκεφθείτε μας