Η Ενορία μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Το Ενοριακό Κατηχητικό Σχολείο ξεκίνησε και λειτουργεί κάθε Κυριακή πρωί και ώρα 11:15 – 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυρσίνης.

       Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να συμμετέχει στο Κατηχητικό, αλλά το ωράριο συμπίπτει με άλλες δραστηριότητες του, μπορείτε να απευθύνεστε στον Εφημέριο του Ι. Ναού και στο τηλ. 26230 23825 ώστε να βρούμε από κοινού λύση στο πρόβλημα.

       Επίσης σας γνωρίζω ότι κάθε Τρίτη και ώρα 4:00 – 6:00 μ.μ. λειτουργεί, στα Λεχαινά (πνευματικό κέντρο Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Λεχαινών – κτήριο Μαστροβασίλη), παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Η φοίτηση στη Σχολή είναι  δ ω ρ ε ά ν  και παρέχει, με την ολοκλήρωση των σπουδών Πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Στη Σχολή μπορούν να φοιτήσουν αγόρια και κορίτσια αλλά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε είτε στον Εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Μυρσίνης και στο ως άνω τηλέφωνο είτε στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος κ. Δημήτριο Θανόπουλο και στο τηλ. 6973798010.  

Μετά θερμών πατρικών ευχών για καλή και καρποφόρο πνευματική χρονιά

Ο   Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Ο Σ   

Μ Υ Ρ Σ Ι Ν Η Σ

† Πρεσβ. Νικόλαος Α. Κλουμάσης

Επισκεφθείτε μας