Η Ενορία μας

vlaxerna01.jpg ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

         Την Πέμπτη 07-02-2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ποιμαντική επίσκεψη της Ενορίας Αγ. Νικολάου Μυρσίνης στο γηροκομείο «Παναγία η Βλαχέρνα».

        Ο Εφημέριος της Μυρσίνης συνοδευόμενος από τα Μέλη  του Εκκλ. Συμβουλίου και ενορίτες – ακροατές, των ανά Πέμπτη, Εσπερινών Κηρυγμάτων – μετέβησαν στο Ίδρυμα, της καθ’ ημάς Ι. Μ. Ηλείας, «Παναγία η Βλαχέρνα» μεταφέροντας, εκτός από τα διάφορα υλικά αγαθά, το χαμόγελο και την αγάπη προς τους αδελφούς – τροφίμους του Ιδρύματος.

       Μετά την τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως, εις την Υπεραγία Θεοτόκο, το πάντοτε φιλόξενο προσωπικό του Ιδρύματος πρόσφερε καφέ και αναψυκτικά στους επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος και κατόπιν επισκέφθηκαν τους γέροντες. 

       Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Ενορία Μυρσίνης στο Διευθυντή και το προσωπικό του Ιδρύματος για τη φιλοξενία καθώς επίσης και στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης για τη ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση ενός Mini-Bus, του Δήμου, για τη μεταφορά των Ενοριτών από τη Μυρσίνη στο Ίδρυμα.

       Τέλος το Εκκλ. Συμβούλιο ευχαριστεί θερμώς όλους τους Ενορίτες που πάντοτε και πρόθυμα προσφέρουν, από το υστέρημά τους, διάφορα είδη (ενδύματα, τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) συμβάλλοντας, έστω και κατ’ ελάχιστο, στη λειτουργία των Εκκλ. Ιδρυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας.    

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

vlaherna_2019_2.jpg

vlaherna_2019.jpg

vlaherna_2019_1.jpg

vlaherna_2019_3.jpg

Επισκεφθείτε μας