Πολιτιστικός Σύλλογος

theatro 09092018 cover Την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης "Ο Δάφνις" σε συνεργασία με τη θεατρική διαδρομή της Ι.Δ.Ε.Α. από την Κ. Αχαΐα θα παρουσιάσει την παράσταση "Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες" του Ντάριο Φο. Είσοδος 3€.

Υπόθεση: Τι συμβαίνει όταν συναντιέται ένας κυνικός βιομήχανος με έναν αριστερό εργάτη του; Πως μια πρώην σύζυγος,μια ερωμένη, ένας αστυνομικός,ένας ανακριτής και μια γιατρός μπορούν να ταράξουν την πολιτική και οικονομική ισορροπία της Ιταλίας.Οι καταστάσεις ανατρέπονται, οι συμπτώσεις ξεγελούν, τα πρόσωπα μπερδεύονται και η ιστορία περιπλέκεται.

Το έργο "Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες" αποτελεί μια πολιτική κωμωδία καταστάσεων. Ο Ντάριο Φο με αφορμή την απαγωγή και δολοφονία του πρωθυπουργού Άλντο Μόρο από Ερυθρές Ταξιαρχείες συνθέτει το συγκεκριμένο έργο με σκοπό να σχολιάσει την πολιτική κατάστάση της Ιταλίας. Η αιχμηρή του πένα σατυρίζει με σαρκασμό και ανατρεπτικό χιούμορ την διαφθορά της εξουσίας, την κοινωνική ανισότητα, την εκμετάλλευση των εργαζομένων, την πολιτική αυθαιρεσία, την τρομοκρατία, την συγκάλυψη πολιτικών εγκλημάτων, τη απραξία της αστυνομίας και το ευμετάβλητο της ζωής. Ένα έργο διαχρονικό που κλείνει πονηρά το μάτι στη κοινωνία που ζούμε!

Σκηνοθεσία: Αγγελική Χριστοπούλου

Διανομή με αλφαβητική σειρά: Γκρέκας Γιώργος, Δριμάλας Σωτήρης, Παναγόπουλος Γιάννης, Τακοπούλου Αθανασία, Τρουπή Έφη, Χριστοπούλου Ασημίνα-Σοφία

theatro 09092018 big

Ο Καιρός στο χωριό μας

Cannot get Mirsini location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Επισκεφθείτε μας