Τα Χριστούγεννα έφτασαν!! Κατασκευή Στολιδιών και...

stolidiaΤα Χριστούγεννα έφτασαν, το κλίμα γίνεται εορταστικό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης "Ο ΔΑΦΝΙΣ" σε συνεργασία με την εταιρεία Πληροφορικής Brainwire διοργανώνουν εκδήλωση για τα παιδιά του χωριού.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα και φωτογραφίες από τις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρσίνης

cover-ekloges-13Με Ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρσίνης.

 

 

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από τη δράση "Δενδροφύτευση και Καθαρισμός" για το Let's Do It Greece

cover-letsΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 14/4/2013 η δράση της Εθελοντικής Ομάδας Μυρσίνης "Δενδροφύτευση & Καθαρισμός στο εξωκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος" στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης "Let's Do It Greece"!

Περισσότερα...

Ανακοίνωση εκλογών Πολιτιστικού συλλόγου την Τετάρτη 17/4/2013

ekloges13Σας ενημερώνουμε ότι λόγο της παραίτησης του παλαιού Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρσίνης, θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη 17/4/2013 και Ώρα 19:30 έως 21:30 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης (1ος όροφος πρώην κοινοτικού γραφείου).

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από την Εθελοντική Αιμοδοσία 2/2/13

cover-aimodosiaΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος στο χωριό μας!

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου για το καλό όλων μας!

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Εθελοντές Μυρσίνης

Δράσεις

Συζητήσεις